1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. İftelan HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

İftelan HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – İftelan Elektrik'in Trabzon ve Giresun il sınırları içinde kurmayı planladığı 16,95 MW'lık İftelan Regülatörü ve HES projesine...

İftelan HES ÇED raporu halkın görüşüne açıldı

Enerji Günlüğü – İftelan Elektrik'in Trabzon ve Giresun il sınırları içinde kurmayı planladığı 16,95 MW'lık İftelan Regülatörü ve HES projesine ilişkin ÇED raporu 10 günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

İftelan Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Gümüşhane İli Merkez İlçesi ile Trabzon İli Arsin ve Yomra İlçeleri sınırları içerisinde Yanbolu Deresi Mevkiinde yapılması planlanan İftelan Regülatörü ve HES (17,65 MWm/16,95 MWe) Proje Revizyonu ve Kapasite Artışı projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı. 

İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunup, nihai kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirme Raporu halkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde ve Bakanlıkta on (10) gün görüşe açıldı. Görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde Gümüşhane ve Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

KARADENİZ'DE 16,95 MW'LIK İFTELAN HES KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler