1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Antalya Bilim Üniversitesi, elektrik elektronik doçenti alacak

Antalya Bilim Üniversitesi, elektrik elektronik doçenti alacak

Enerji Günlüğü –  Antalya Bilim Üniversitesi, bir elektrik elektronik mühendisliği doçenti istihdam edecek.Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğü,...

Antalya Bilim Üniversitesi, elektrik elektronik doçenti alacak

Enerji Günlüğü –  Antalya Bilim Üniversitesi, bir elektrik elektronik mühendisliği doçenti istihdam edecek.

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Eloktronik Mühendisliği Bölümü için bir adet doçent istihdam edeceğini ilan etti.

İlana göre adayların doktorasını Katıhal Fiziği alanında yapmış olmaları ve yabancı diller biliyor olmaları gerekiyor. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şartı da aranıyor.

İlana konu olan kadro devamlı statüde olup atanmak isteyen adayların, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince, ana bilim dalını belirtir bir dilekçe ekinde özgeçmişini, öğrenim belgelerini, 4 adet fotoğrafını, yayın listesini (başlıca araştırma eseri belirtilecektir), bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları Doçentlik kadrosu için 4 takım halinde hazırlayarak Rektörlüğümüz Personel Müdürlüğüne, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen teslim etmeleri gerekiyor.

İlgililerin Üniversitenin Çıplaklı Mahallesi Akdeniz Bulvarı No: 290 Döşemealtı/ ANTALYA adresine şahsen başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler