1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Shell’in zirvesine yeni Türk yönetici: Burçin Toktamış

Shell’in zirvesine yeni Türk yönetici: Burçin Toktamış

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamı, Shell’in ticari filo Sektör ve Kanallar Küresel Pazarlama...

Shell’in zirvesine yeni Türk yönetici: Burçin Toktamış

Enerji Günlüğü - Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamı, Shell’in ticari filo Sektör ve Kanallar Küresel Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. 

Dünyanın önde gelen uluslararası enerji oyuncularından Shell’in kritik pozisyonlarından birine Türkiye’den bir isim getirildi. Shell & Turcas’ın Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcılığı, Satış ve Operasyon Müdürlüğü görevini yürüten Burçin Toktamış, Shell Ticari Filo İş Kolu tüm sektörler ve satış kanallarından sorumlu Global Pazarlama Direktörü pozisyonuna atandı. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden 1994 yılında mezun olan Burçin Toktamış, mezuniyetinin hemen ardından enerji sektöründeki kariyerine başladı. 23 yıldan bu yana Shell’de çalışan Toktamış, bu süre içinde Üretim Planlama, İkmal Zinciri, Satış, İş Geliştirme, Kanal Yönetimi ve Madeni Yağ Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenmenin yanında, dokuz yıldan bu yana Shell & Turcas’ın icra kurulunda da yer alıyordu. 

2013 yılından bu yana Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcılığı ile Satış ve Operasyon Müdürlüğü pozisyonunda bulunan Toktamış, aynı zamanda Shell Petrol AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyordu. Toktamış, Shell International Petroleum Company’deki Ticari Filo İş Kolu tüm sektörler ve satış kanallarından sorumlu Global Pazarlama Direktörlüğü görevine Londra’da başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler