1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TPAO'ya vekaleten yeni genel müdür: Melih Bilgin

TPAO'ya vekaleten yeni genel müdür: Melih Bilgin

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü görevine vekaleten Melih Han Bilgin getirildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

TPAO'ya vekaleten yeni genel müdür: Melih Bilgin

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürlüğü görevine vekaleten Melih Han Bilgin getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı web sitesinde yayınlanan organizasyon şemasında Türkiye Petrolleri Genel Müdürü olarak Besim Şişman’ın yerine Melih Han Bilgin'in adı koyuldu. Ancak TPAO'nun kendi web sitesindeki yöneticiler arasında Melih Han Bilgin adı yer almazken, Besim Şişman Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görüntülenmeye devam ediyor. 

Besim Şişman'ın Dünya Petrol Kongresi sonrası görevi bırakacağını söylediği, emeklilik kararı aldığı ve bu yüzden Genel Müdür Vekili olarak Melih Han Bilgin’in bu pozisyona getirildiği ileri sürülüyor. 

Melih Han Bilgin, İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümünden mezuniyeti sonrasında General Electric Uçak Motorları Uzmanlık Eğitimi aldı. Bilgin, 1997 yılında Hacettepe Üniversitesi Ekonomi dalında yüksek lisans yaptı. Türk Hava Kuvvetleri’nde Kalite Sistem Mühendisi, Tusas Proje Kontrol Ofisi’nde MRB Mühendisi, F110 Uçak Motor Teknik Destek Mühendisi olarak çalışan ve özel sektörde uzun yıllar yöneticilik yapan Bilgin, son olarak CNK Havacılık’ta Genel Müdürlük görevini üstlendi. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler