1. HABERLER

  2. PETROL

  3. PÜİS’te yeni başkan adayı: Güner Yenigün

PÜİS’te yeni başkan adayı: Güner Yenigün

Enerji Günlüğü - (ÖZEL HABER) Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Güner Yenigün, Sendika Genel Başkanlığı’na aday oldu. Yenigün,...

PÜİS’te yeni başkan adayı: Güner Yenigün

Enerji Günlüğü - (ÖZEL HABER) Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Güner Yenigün, Sendika Genel Başkanlığı’na aday oldu. Yenigün, mevcut başkan İmran Okumuş'un karşısına İsmail Aytemiz'in desteğiyle çıktı.  

Genel Kurulu’nu yapmaya hazırlanan Petrol Ürünleri İşveren Sendikası’nda Genel Başkanlık için mevcut Genel Başkan İmran Okumuş’un karşısına yeni bir aday çıkıyor. Halen PÜİS Genel Sekreterliği görevini sürdüren Güner Yenigün, Genel Başkanlık için adaylığını ilan etti. 

PÜİS’te Aytemiz şoku 

Enerji Günlüğü’nün edindiği bilgilere göre PÜİS Genel Sekreteri Güner Yenigün, sendikanın şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve delegelerine bir mektup yazdı. Mektupta yer alan bilgilere göre 20 Eylül 2017 tarihinde PÜİS Onursal Başkanı İsmail Aytemiz ile sendikanın önde gelen bazı üye ve yöneticilerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Yenigün, toplantıda kendisinin PÜİS Genel Başkanlığı’na adaylığı konusunda görüş birliği oluştuğunu kaydetti. 

YENİGÜN, OKUMUŞ’UN EKİBİNDEYDİ 

PÜİS’te önceki başkan Muhsin Alkan’ın görevi bırakması üzerine Genel Başkanlık görevini İmran Okumuş devralmıştı. O dönemde İsmail Aytemiz’in desteklediği Okumuş’un ekibinde yer alan Güner Yenigün, Genel Sekreterlik görevini üstlenmişti. 31 Ekim 2017 tarihine kadar yapılması gereken 22. Olağan Genel Kurul öncesinde Güner Yenigün bu kez İsmail Aytemiz’in desteğiyle İmran Okumuş’un karşısına aday olarak çıkmış oldu. 

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler