1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Keban HES’in kesici montajı yapılacak

Keban HES’in kesici montajı yapılacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Elazığ’da bulunan Keban HES için jeneratör ve hat fiderlerine ait 420 kV kesici montajının yapımı ve yedek kesici alımı...

Keban HES’in kesici montajı yapılacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ, Elazığ’da bulunan Keban HES için jeneratör ve hat fiderlerine ait 420 kV kesici montajının yapımı ve yedek kesici alımı için ihale düzenleyecek.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, 5 (beş) takım 420 kV SF6 gazlı, kapasitörsüz, açma kapama mekanizması yaylı kesicinin montajı, sisteme elektriksel ve mekaniksel adaptasyonu, testi, anahtar teslimi devreye alımı ve ayrıca 1 (bir) takım ünitelerde kullanılmak üzere yedek kesici temin ve nakliyesi işini ihale edecek.

Sözleşme imza tarihinden itibaren malzeme teslimi, montaj-demontaj, deneme çalışması dahil işin toplam süresi 450 (dörtyüzelli) takvim günü olacak.

İhale, 30.10.2017 tarihinde saat 11:00’de EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2/F-1 Oda No: C-3 Çankaya/Ankara adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar aynı adreste C-1 nolu odaya verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İhale dökümanı da 118 lira karşılığında satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler