1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Manyas HES özelleştirilecek

Manyas HES özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - EÜAŞ'ye ait Balıkesir’deki 20,25 MW’lık Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar, "işletme hakkının verilmesi"...

Manyas HES özelleştirilecek

Enerji Günlüğü - EÜAŞ'ye ait Balıkesir’deki 20,25 MW’lık Manyas HES ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar, "işletme hakkının verilmesi" yöntemi ile özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Elektrik Üretim AŞ'ye ait Balıkesir'deki 20,25 megavat kurulu güce sahip Manyas Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi için ihale duyurusunu bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı. 

Buna göre, geçici teminat tutarı 5 milyon lira olarak açıklanan ihalede son teklifler, 13 Kasım 2017 Pazartesi gününe kadar verilebilecek.

Katılımcıların, ön yeterlilik başvurusunda bulunabilmek ve ihaleye katılabilmek için istenen belgeler ile tekliflerini İhale Şartnamesi’nde belirtilen hususlar doğrultusunda hazırlayıp; “EÜAŞ’A AİT MANYAS HİDROELEKTRİK SANTRALİNİN İHALESİNE İLİŞKİN TEKLİF - GİZLİ” ibaresi bulunan kapalı zarf içerisinde İdare’nin adresine en geç ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi saat 17.00’ye kadar elden teslim etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler