1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. AB’den düşük karbon projelerine 222 milyon euro fon

AB’den düşük karbon projelerine 222 milyon euro fon

Enerji Günlüğü - Avrupa Komisyonu, 139 yeni düşük karbon projeleri için 20 AB üyesi ülkeye 222 milyon euro fon desteği sağlayacak.Düşük karbon projeleri...

AB’den düşük karbon projelerine 222 milyon euro fon

Enerji Günlüğü - Avrupa Komisyonu, 139 yeni düşük karbon projeleri için 20 AB üyesi ülkeye 222 milyon euro fon desteği sağlayacak.

Düşük karbon projeleri için Avrupa Komisyonu tarafından 222 milyon € (195 milyon £) tutarında bir yatırım paketi onaylandı. Çevre ve iklim değişikliği için kullanılacak fonlar, 139 yeni proje için 20 Üye Devlet arasında paylaşılacak.

Yardım fonları, benzinli otomobilleri maliyet etkin bir şekilde hibrit araçlara dönüştürmede bir İtalyan prototipinin test edilmesini, Hollanda'daki atık su çamurundan biyolojik bazlı ürünler elde etmeyi ve iklim değişikliğine uyum ve hafifletmeyi sağlayabilecek projeleri kapsıyor.

Avrupa Komisyonu İklim Eylem ve Enerji Komisyon Üyesi Miguel Arias Cañete’e göre, bu projelerle kısıtlı kamu finansmanı katalitik olarak kullanılıyor: çevreyi korumak, iklim değişikliği ile mücadele etmek ve vatandaşlara daha temiz enerji sunmak için özel finansmanın kilidi kaldırılıyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler