1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bitlis’te jeotermal arama sahası ihale edilecek

Bitlis’te jeotermal arama sahası ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Bitlis’in Güroymak, Tatvan ve Ahlat ilçelerinde bulunan üç adet jeotermal arama sahası ihale yoluyla ruhsatlandırılacak. Bitlis...

Bitlis’te jeotermal arama sahası ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Bitlis’in Güroymak, Tatvan ve Ahlat ilçelerinde bulunan üç adet jeotermal arama sahası ihale yoluyla ruhsatlandırılacak. 

Bitlis İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, 3 (üç) adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahasının açık teklif artırma usulü ile ayrı ayrı ihale edileceğini duyurdu.

Buna göre, Bitlis’in Güroymak ilçesi Özkavak, Taşüstü ve Çıtak mevkiilerinde bulunan VAN K48d1, K48d2 pafta nolu 2742,14 hektarlık alan, Tatvan ilçesi Hanelmalı, Paşaelmalı ve Dibekli mevkiilerindeki VAN K48c3, K48c4, K48b1, K48b2 pafta nolu 4922 hektarlık alan ile Ahlat ilçesi Saka mevkiinde bulunan VAN K48c1, K48c2 pafta nolu yaklaşık 5000 hektarlık alan jeotermal aramalara açılmak üzere üç yıllığına ruhsatlandırılacak. 

Sahalar için ihale 26 Ekim 2017 tarihinde saat 11’de başlayıp sırasıyla on beşer dakika arayla yapılacak. Bitlis İl Özel İdaresi, İl Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek ihaleye teklifler de bu tarih ve saate kadar aynı yere yapılabilecek. 

İhaleye girecek olan istekliler, şartname ve eklerini 100 TL bedel karşılığında İl Özel İdaresi, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nden alabilecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler