1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ege Üniversitesi Hastanesi 4 jeneratör alacak

Ege Üniversitesi Hastanesi 4 jeneratör alacak

Enerji Günlüğü - Ege Üniversitesi Hastanesi’nin ihtiyacı olan 4 adet jeneratör alımı için ihale yapılacak.Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü,...

Ege Üniversitesi Hastanesi 4 jeneratör alacak

Enerji Günlüğü - Ege Üniversitesi Hastanesi’nin ihtiyacı olan 4 adet jeneratör alımı için ihale yapılacak.

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü, T.C. Ege Üniversitesi Hastanesi’nin ihtiyacı olan 4 adet jeneratörün açık teklif usulü ihale ile iç piyasadan satın alınacağını duyurdu. 

İhale için teklifler 31.10.2017 günü, saat 12.00’ye kadar Genel Müdürlük, III Nolu Satınalma Daire Başkanlığı’nda bulundurulacak.

İhale konusu malzemelerin tamamı için yapılacak olan teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat 14.15’de evvela dış zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen şartlara uygun olduğu tespit edilenlerin, kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin iç zarfları aynı gün açılacak. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecek.

ihaleye teklif verecek olan firmaların, şartname bedelini (140,00 TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler