1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EUROPEX Çalışma Grubu Başkanı Derya Erbay oldu

EUROPEX Çalışma Grubu Başkanı Derya Erbay oldu

Enerji Günlüğü - Avrupa Enerji Borsaları Birliği EUROPEX Çevresel Piyasalar Çalışma Grubu Başkanlığına Derya Erbay seçildi. EPİAŞ’ın da...

EUROPEX Çalışma Grubu Başkanı Derya Erbay oldu

Enerji Günlüğü - Avrupa Enerji Borsaları Birliği EUROPEX Çevresel Piyasalar Çalışma Grubu Başkanlığına Derya Erbay seçildi. 

EPİAŞ’ın da üye olduğu EUROPEX (European Energy Exchanges – Avrupa Enerji Borsaları Birliği) Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2017 tarihinde Brüksel’de gerçekleştirildi. EUROPEX’in 23 üyesinin üst düzey temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çalışma Grubu Başkanlık seçimleri ile başladı. 

Toplantıda 2018 ve 2019 olmak üzere iki dönem için EUROPEX Yönetim Kurulu Seçimleri ve “Enerji Piyasaları”, “Doğal Gaz Piyasaları”,“Çevresel Piyasalar” ve “Finansal Piyasalar, Piyasa Bütünlüğü ve Şeffaflık” konulu çalışma grupları için grup başkanlığı seçimleri yapıldı. EPİAŞ’ın da aday gösterdiği “Çevresel Piyasalar Çalışma Grubu” için şirketin Strateji Geliştirme Direktörlüğü’nde görev yapan Mevzuat ve Uyum Yönetmeni Derya Erbay çalışma grubu başkanlığına seçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler