1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. İMİB'in yeni başkanı Aydın Dinçer oldu

İMİB'in yeni başkanı Aydın Dinçer oldu

Enerji Günlüğü - İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) yeni başkanı Aydın Dinçer oldu.İki adayın yarıştığı İstanbul Maden İhracatçıları...

İMİB'in yeni başkanı Aydın Dinçer oldu

Enerji Günlüğü - İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) yeni başkanı Aydın Dinçer oldu.

İki adayın yarıştığı İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) başkanlık seçimini, 343 geçerli oyun 218'ini alan Tür-Er Madencilik İnş. Nak. Ve Dış Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Aydın Dinçer kazandı ve İMİB'in yeni başkanı oldu.

İMİB’de, 21 kişilik yönetim kurulu üye sayısının son olarak ağustos ayında istifa eden üyelerle birlikte 7 kişinin altına düşmesi ardından tüzük gereği yönetim İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) Genel Sekreterliği’ne geçmişti. Genel Sekreterliğin belirlediği takvime göre 5 Kasım Pazar günü Yenibosna Dış Ticaret Kompleksi’nde, yeni yönetimi belirlemek için Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapıldı. 

Seçim öncesi İMİB üyelerine gönderdiği manifesto ile hedeflerini açıklayan Aydın Dinçer seçimi kazandı. Aydın Dinçer, manifestoda belirttikleri hususları yerine getirmek için vakit kaybetmeden çalışmaya başladıklarını ifade etti.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler