1. HABERLER

  2. PETROL

  3. TTK akaryakıt alacak

TTK akaryakıt alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, depo teslimi 55 bin litre gazyağı  ve toplam 430 bin litre motorin satın alacak. Türkiye Taşkömürü...

TTK akaryakıt alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, depo teslimi 55 bin litre gazyağı  ve toplam 430 bin litre motorin satın alacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü,  55 bin litre gazyağı  ve toplam 430 bin litre motorin satın alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu.

Akaryakıtlar, 365 Takvim günü içinde bayisi olduğu ana dağıtım şirketinin depolarından TTK elemanı nezaretinde akaryakıt taşıma esaslarına göre alarak depolara yapılacak. 

İhale, 11.12.2017 Pazartesi - saat 15.00’de Zonguldak’ta bulunan TTK Satınalma Daire Başkanlığı’nda yapılacak.Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

hale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 2 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cad.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 150 TL karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler