1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ 5 trafo merkezi işlettirecek

TEİAŞ 5 trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - Türikye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu bölgesindeki beş trafo merkezini işlettirecek. Türkiye Elektrik İletim...

TEİAŞ 5 trafo merkezi işlettirecek

Enerji Günlüğü - Türikye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu bölgesindeki beş trafo merkezini işlettirecek. 

Türkiye Elektrik İletim AŞ 16. Bölge Müdürlüğü, trafo merkezi işletme hizmeti almak üzere ihale açtı. İhale kapsamında 154 kV Diyarbakır-1, Gercüş, Mardin-1, Mardin-2 ve Diyarbakır-4 İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç işletmesini üç yıllığına (1095 gün) özel sektöre devredecek. İhale, TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Batman adresinde, 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek. 

BANKA REFERANS MEKTUBU 

İsteklilerden, teklif edecekleri bedelin yüzde 10’undan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu sunmaları isteniyor. 

SADECE YERLİ İSTEKLİLERE AÇIK

İsteklinin elektrik üretimi veya iletimi ile ilgili herhangi bir alanda hizmet verdiğini gösteren belge veya belgeler ibraz etmesi de isteniyor. İhaleye konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak ve sadece yerli istekliler katılabilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler