1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Pamukkale Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Pamukkale Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Enerji Günlüğü - Pamukkale Üniversitesi, enerji, elektrik, jeoloji, makina teorisi ve dinamiği dallarında öğretim üyeleri arıyor. Pamukkale Üniversitesi...

Pamukkale Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Enerji Günlüğü - Pamukkale Üniversitesi, enerji, elektrik, jeoloji, makina teorisi ve dinamiği dallarında öğretim üyeleri arıyor. 

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin çeşitli birimlerinde daimi kadroda istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alacak. Alınacak öğretim elemanlarından bir bölümü, enerji ve enerjiyle ilgili dallarda eğitim verilen birimlerde görevlendirilecek. 

Mühendislik Fakültesi bünyesindeki Makina Mühendisliği Bölümü’ne Teorisi ve Dinamiği Ana Bilim Dalı’nda bir adet profesör ile Enerji Ana Bilim Dalı’nda bir doçent, Jeoloji Mühendisliği Bölümü’ne Uygulamalı Jeoloji Ana Bilim Dalı’nda bir profesör, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’ne Elektrik Tesisleri Ana Bilim Dalı’na bir doçent, Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne Tekstil Bilimleri Ana Bilim Dalı’nda bir doçent, Çevre Mühendisliği Bölümü’ne Çevre Bilimleri Ana Bilim Dalı’nda bir doçent istihdam edilecek. 

İsteklilerin, 22 Aralık 2017 tarihine kadar Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’ne başvurmaları gerekiyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler