1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Asuman Özdağlar MIT Elektrik Bölümü Başkanı oldu

Asuman Özdağlar MIT Elektrik Bölümü Başkanı oldu

Enerji Günlüğü - Prof. Dr. Asuman Özdağlar, ABD'nin en prestijli okullarından Massachusetts Institute of Technology'de (MIT) Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar...

Asuman Özdağlar MIT Elektrik Bölümü Başkanı oldu

Enerji Günlüğü - Prof. Dr. Asuman Özdağlar, ABD'nin en prestijli okullarından Massachusetts Institute of Technology'de (MIT) Elektrik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri bölümünün Başkanı oldu.

Massachusetts Institute of Technology'den (MIT) yayınlanan habere göre, 2012 yılından beri MIT Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri bölümünde profesörlük yapan Prof. Dr. Asuman Özdağlar, 1 Ocak 2018 itibari ile MIT’nin Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Bilimleri başkanı olarak görev yapacak.

1974 doğumlu olan Asu Özdağlar, ODTÜ Elektrik-Elektronik mezunu. Yüksek lisans ve doktorasını MIT (Massachusetts Institute of Technology)’de yaptı. 6 kez Bülent Kerim Altay Ödül’ünü alan Özdağlar, ODTÜ’den 4’e yakın bir ortalamayla mezun olmuş. Özdağlar Microsoft, NATO, MIT Lisansüstü Öğrenci Konseyi Öğretim Ödülü, NSF kariyer ödülü gibi bir çok ödül sahibi.

Önceki ve Sonraki Haberler