1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri nakliye işi ihale edecek

Türkiye Petrolleri nakliye işi ihale edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Trakya ve Batman Bölge Müdürlükleri faaliyetleri kapsamında kullanılmak üzere nakliye hizmeti ile sürücü ve sürücü...

Türkiye Petrolleri nakliye işi ihale edecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Trakya ve Batman Bölge Müdürlükleri faaliyetleri kapsamında kullanılmak üzere nakliye hizmeti ile sürücü ve sürücü yardımcılı, muhtelif kamyon ve treyler kiralanması işi ihale edilecek.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre, ihale 25 Ocak 2018 tarihinde “Açık İhale Usulü” ile gerçekleştirilecek.

MIKHZM 360-TP Trakya Bölge Müdürlüğü Münferit Kamyon ve Tır İle Malzeme Nakli, MIKHZM 369-TP Batman Bölge Müdürlüğü Malzeme Taşıma İşi, MIKHZM 374-TP Batman Bölge Müdürlüğü 5 Sürücü ve 5 Sürücü Yardımcılı 5 Adet Çekici Treyler Kiralama İşi, MIKHZM 375-TP Batman Bölge Müdürlüğü 7 Sürücü ve 7 Sürücü Yardımcılı 7 Adet Kamyon Kiralama İşi olmak üzere 4 kısımdan oluşan ihalede, işin süresi sözleşme tarihinden itibaren; 1. ve 4. kısım için 2  yıl, 2. ve 3. kısım için 1 yıl olarak belirlendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler