1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK tahkimat teçhizatı alacak

TTK tahkimat teçhizatı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan bir set Kozlu TİM yeraltı esnek mekanize tahkimat teçhizatı satın alacak.Türkiye Taşkömürü...

TTK tahkimat teçhizatı alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, ihtiyacı olan bir set Kozlu TİM yeraltı esnek mekanize tahkimat teçhizatı satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan bir set (170 metre) Kozlu TİM yeraltı esnek mekanize tahkimat teçhizatı satın alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu. Teçhizat 180 takvim günü içinde yerli yükleniciler tarafından Kozlu TİM Müdürlüğü Karo Sahasına, yabancı yükleniciler tarafından da CIF Zonguldak’a teslim edilmesi gerekiyor.

İhale 25.04.2018 Çarşamba saat 15:00’de TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak’ta yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak adresine verilebilecek ve posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Daire Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi Mithatpaşa Mahallesi 67090-Zonguldak ve TTK ANKARA Misafirhanesi 7. Cad.(Aşkaabat Cad.) 19. Sok. No: 22 Bahçelievler /ANKARA adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 250,00 TL karşılığı temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler