1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. GÜNDER soru bankası çalışmaları için eğitmen arıyor

GÜNDER soru bankası çalışmaları için eğitmen arıyor

Enerji Günlüğü - Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER), soru bankası çalışmaları için güneş enerjisi eğitmenleri arıyor. 1992...

GÜNDER soru bankası çalışmaları için eğitmen arıyor

Enerji Günlüğü - Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER), soru bankası çalışmaları için güneş enerjisi eğitmenleri arıyor. 

1992 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş ve ülkemizin en köklü, en büyük ve en kapsayıcı güneş enerjisi sivil toplum kuruluşu olan GÜNDER, akreditasyon sürecindeki Mesleki Yeterlilik Merkezi için soru bankası çalışmalarını yürütecek güneş enerjisi eğitmenleri istihdam edeceğini açıkladı. 

GÜNDER’in fotovoltaik ve/veya güneş ısıl sistemler soru hazırlayıcısı kadrosuna dahil olabilmek için başvurular [email protected] üzerinden yapılabilecek.

GÜNDER sadece güneş enerjisinden elektrik üretimi noktasında değil güneş enerjisinin kullanıldığı her alanda çalışmalar yürütüyor. Teknik eğitim faaliyetleri, mevzuat çalışmaları, yurt içi ve yurtdışı fuar organizasyonları, teknik geziler, GÜNDER Mesleki Yeterlilik Merkezi, Avrupa Birliği, Dünya Bankası, Sivil Toplum Diyaloğu projeleri, seminer ve kongreler gibi birçok farklı alanda faaliyetler yürütüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler