1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA 115 bin metre sondaj yaptıracak

MTA 115 bin metre sondaj yaptıracak

Enerji Günlüğü - MTA, Kütahya, Tekirdağ, Edirne ve Elazığ il sınırları içinde üç farklı bölgede toplam 115 bin metrelik karotlu ve kırıntılı...

MTA 115 bin metre sondaj yaptıracak

Enerji Günlüğü - MTA, Kütahya, Tekirdağ, Edirne ve Elazığ il sınırları içinde üç farklı bölgede toplam 115 bin metrelik karotlu ve kırıntılı sondaj yaptıracak. 

Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, karotlu ve kırıntılı sondaj hizmet almak üzere ihale açtı. 9 Mart 2018 tarihinde saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek ihale kapsamında üç farklı bölgede toplam 115 bin metrelik sondaj yaptırılacak.

ELAZIĞ’DA 25 BİN METRE SONDAJ

Birinci Bölge kapsamında Elazığ’da 22 bin metresi karotlu, 3 bin metresi kırıntılı olmak üzere toplam 25 bin metrelik sondaj yapılacak. Sondajlar birden fazla lokasyonda gerçekleştirilecek. 

İkinci Bölge kapsamında ise Kütahya ve Bursa il sınırları içinde 34 bin metresi karotlu, 6 bin metresi kırıntılı olmak üzere, birden fazla lokasyonda toplam 40 bin metrelik sondaj yapılacak. 

15 GÜN İÇİNDE BAŞLANACAK

Tekirdağ ve Edirne’yi kapsayan üçüncü bölgedeki birden fazla lokasyondaki toplam 50 bin metrelik sondajın ise 35 bin metreis karotlu, 15 bin metresi kırıntılı olarak gerçekleştirilecek. 

Sondajlar, ihaleyi kazanacak istekli ile imzalanacak sözleşmenin tebliğinden itibaren 15 gün içinde başlayacak. Sondaj faaliyetleri için tanınacak süre ise birinci bölgede 180 günde, ikinci ve üçüncü bölgelerde ise 270 takvim günü olacak. 

YERLİ İSTEKLİYE FİYAT AVANTAJI

MTA’nın karotlu ve kırıntılı sondaj ihalesi yerli ve yabancı tüm isteklilere açık. İhalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak ve konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak. İhale dokümanı MTA’da görülebilecek ve 50 TL karşılığı MTA Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü’nden satın alınabilecek. Teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu. 

İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek. Tekliflerin geçerlilik süresi 60 gün olacak. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler