1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK yoksullara yapılacak yardım kömürünü taşıtacak

TTK yoksullara yapılacak yardım kömürünü taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, fakir ailelere kömür yardımı kapsamına torbalanmış 32.385 ton kömürün nakil işi için ihale düzenleyecek. Türkiye...

TTK yoksullara yapılacak yardım kömürünü taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu, fakir ailelere kömür yardımı kapsamına torbalanmış 32.385 ton kömürün nakil işi için ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, fakir ailelere kömür yardımı kapsamına torbalanmış 32.385 ton kömürün nakil işi için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, TTK Armutçuk Müessesesi; Zonguldak İli Kdz. Ereğli, Gökcebey, Çaycuma, Devrek ve Alaplı ilçeleri ile Düzce İli ve ilçeleri, TTK Amasra Müessesesi; Bartın İli Merkez İlçesi ile Kurucaşile ve Ulus İlçeleri, Karabük İli Safranbolu, Eflani ve Ovacık İlçeleri, Kastamonu ili ve ilçeleri Sinop ili ve ilçeleri arası toplam 32.385 ton torbalanmış kömür karayolu ile taşınacak.

Taşıma işi sözleşmenin taraflarca imzalanmasını müteakip, tebliğ tarihinden itibaren en geç 5 (beş) gün içinde işe başlanacak ve 31.12.2018 tarihine kadar kömür nakli işi bitirilmiş olacak. 

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale 26.03.2018 - Pazartesi saat 15:00’de TTK Satınalma Daire Başkanlığı Zonguldak adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 Bahçelievler/Ankara görülebilir ve şartnameler 200,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler