1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyitleri 400 bin ton kömür taşıtacak

Ege Linyitleri 400 bin ton kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü 400 bin ton kömürün taşınma ve boşaltım işini yaptıracak.TKİ...

Ege Linyitleri 400 bin ton kömür taşıtacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Kömür İşletmeleri Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü 400 bin ton kömürün taşınma ve boşaltım işini yaptıracak.

TKİ Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan bir adet hizmet alımı için ihale düzenleyeceğini duyurdu. İhale kapsamında Eynez Yeraltı Kontrol Şube Müdürlüğü’ne bağlı stok sahalarından 400 bin ton kömür Soma B Termik Santrali 1-4, Yırca Kapı ve 5-6 ünitelerine taşınacak ve boşaltılacak. İhale 6 Nisan 2018 tarihinde saat 15:00’da ELİ Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak. 

İhale dokümanı idarenin adresinde görülebilecek ve 170 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (ELİ Müdürlüğü 13 Eylül Mah. Atatürk Cad. No: 89   45500 Soma/ MANİSA) temin edilebilecek. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunlu.

Teklifler, ihale tarihi ve saatine kadar Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisi’ne elden verilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta ile gönderilebilecek.

İsteklilerden, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri isteniyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 gün olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler