1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Bereket Enerji ve Yeşilyurt Enerji’ye Ekonomist ödülü

Bereket Enerji ve Yeşilyurt Enerji’ye Ekonomist ödülü

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji ve Yeşilyurt Enerji Ekonomist Dergisi’nin ‘’Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’’ araştırmasında ödül alan...

Bereket Enerji ve Yeşilyurt Enerji’ye Ekonomist ödülü

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji ve Yeşilyurt Enerji Ekonomist Dergisi’nin ‘’Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’’ araştırmasında ödül alan iki enerji şirketi oldu.

Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecek ile 500 büyük şirketin üst düzey yöneticilerinin katıldığı ve 9 kategoride ödüllerin verildiği Conrad İstanbul Bosphorus Otel’deki törende, Bereket Enerji Üretim A.Ş. ve Yeşilyurt Enerji Elektrik Üretim A.Ş. enerji sektöründe ödüllendirilen iki şirket oldu.

BEREKET ENERJİ’YE ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

Bu yıl 14.ncüsü yapılan törende, Bereket Enerji Üretim A.Ş. vergi öncesi karını artıran şirket sıralamasında Türkiye 1.nciliğini kazandı. Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’ya ödülünü TEB Yönetim Kurulu üyeleri Özden Odabaşı ile İsmail Yanık verdi. verdi. Cirosunu en çok artıran Türkiye’nin 2.nci büyük şirketi ödülünü Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, Doğan Burda CEO’su Cem Başar’dan aldı. İstihdamını en çok artıran Türkiye’nin 2.nci büyük şirketi ödülünü ise Bereket Enerji Grubu Yürütme Kurulu üyesi Baran Saldanlı, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici’den aldı.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, 1.ncilik ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, aldıkları ödüller için mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, ‘’Güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. Saldanlı devamla şunları söyledi:

‘’Biz bu başarıyı, genel ve yerel yönetimlerin katkısı, halkımızın desteği ve çalışanlarımızın özverisi ile yakaladık. Enerji sektöründe Türkiye adeta yeni bir tarih yazmıştır. Bereket Enerji Grubu olarak bundan sonra da Ülkemiz için değer yaratmaya, ülke ekonomisine katkı yapmaya ve işsizlik için istihdam sağlamaya devam edeceğiz’’ 

YEŞİLYURT ENERJİ KARINI EN ÇOK ARTIRAN ŞİRKETLERDEN

Yeşilyurt Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ise karını en çok artıran şirketler kategorisinde dördüncülük ödülüne layık görüldü.

 
Önceki ve Sonraki Haberler