1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aydem ve Gediz Elektrik SAP sistemine geçti

Aydem ve Gediz Elektrik SAP sistemine geçti

Enerji Günlüğü - Aydem ve Gediz Elektrik müşterileri tüm işlemlerini tesisat numaraları yerine kendilerine özel sözleşme hesap numaraları üzerinden...

Aydem ve Gediz Elektrik SAP sistemine geçti

Enerji Günlüğü - Aydem ve Gediz Elektrik müşterileri tüm işlemlerini tesisat numaraları yerine kendilerine özel sözleşme hesap numaraları üzerinden takip edebilecekler.

Aydem ve Gediz Elektrik müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için SAP sistemine geçti. Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından ortak yapılan açıklamaya göre, kurumsal kaynak planlama yazılım sistemlerinden SAP ile müşteriler tesisat numaraları yerine kendilerine özel sözleşme hesap numaraları üzerinden işlemlerini gerçekleştirecekler. Müşteriler SAP Sistemi kapsamında tahakkuk, faturalama, tahsilat, alacak, sayaç okuma, müşteri aktiviteleri ve abone değişikliklerini takip edebilecekler.

YENİ SÖZLEŞME HESAP NUMARALARI SMS İLE İLETİLDİ

Sözleşme hesap numaralarını müşterilerine 19 Mart Pazartesi günü SMS ve e-posta yoluyla ileten Aydem ve Gediz Elektrik, iletişim bilgileri güncel olmayan sözleşme hesap numaraları SMS veya e-posta yoluyla iletilemeyen müşteriler 0 850 800 0 186 numaralı iletişim merkezini arayarak, en yakın müşteri ilişkileri merkezine giderek ya da Aydem ve Gediz Elektrik web sitelerini ziyaret ederek sözleşme hesap numaralarını öğrenebilecekler. Sözleşme Hesap Numaraları elektrik faturalarının sol üst tarafında yer alacak.

SÖZLEŞME HESAP NUMARALARI WEB SİTELERİNDEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Sözleşme hesap numarasını web sitesinden öğrenmek isteyen; Aydın, Denizli ve Muğla illerinde yaşayan Aydem müşterileri www.aydem.com/tr/SozlesmeHesapNo adresi üzerinden, İzmir ve Manisa illerinde yaşayan Gediz müşterileri ise http://www.gediz.com/tr/SozlesmeHesapNo adresi üzerinden eski Tesisat Numarası bilgilerini kullanarak Sözleşme Hesap Numaralarını öğrenebilecekler.

Sözleşme Hesap Numarası dönemi ile birlikte Aydem ve Gediz müşterilerinin bankalara vermiş olduğu otomatik ödeme talimatlarında herhangi bir aksama yaşanmayacak, müşterilerin yeniden otomatik ödeme talimatı vermesine gerek kalmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler