1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. 21. Uluslararası Kömür Kongresi Zonguldak’ta düzenlenecek

21. Uluslararası Kömür Kongresi Zonguldak’ta düzenlenecek

Enerji Günlüğü – Türkiye 21. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi Maden Mühendisleri Odası tarafından 11-13 Nisan 2018 tarihinde Zonguldak’ta düzenlenecek.Maden...

21. Uluslararası Kömür Kongresi Zonguldak’ta düzenlenecek

Enerji Günlüğü – Türkiye 21. Uluslararası Kömür Kongresi ve Sergisi Maden Mühendisleri Odası tarafından 11-13 Nisan 2018 tarihinde Zonguldak’ta düzenlenecek.

Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen kongre Türkiye’nin tek taş kömürü rezervlerinin yer aldığı Zonguldak’ta yapılacak. Kömür madenciliğinin 170 yıl öncesine dayandığı bölgede Türkiye Uluslararası Kömür Kongresi 1978 yılından bu yana iki yılda bir yapılıyor. 

Kongrede kömürün aranmasından tüketimine kadar geçen süreçte kömür madenciliğinde yaşanan gelişmeler, karşılaşılan sorunlar tartışılacak ve sektördeki teknolojik gelişmeler sergilenecek. “Maden Makinaları ve Donanımı Sergisi” de kongre süresince ziyaret edilebilecek.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILACAK

Kongrede kömür madenciliğinin bilim ve teknolojisi, kömür madenciliğinde iş sağlığı ve güvenliği ve kömür madenciliğinde ekonomi politikaları ve sosyal sorunlar başlığı adı altında 3 ana başlıkta incelenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler