1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA 150 adet arazi aracı kiralayacak

MTA 150 adet arazi aracı kiralayacak

Enerji Günlüğü – Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, çeşitli işlerde kullanılmak üzere 150 adet arazi aracı kiralayacak.MTA Genel Müdürlüğü,...

MTA 150 adet arazi aracı kiralayacak

Enerji Günlüğü – Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, çeşitli işlerde kullanılmak üzere 150 adet arazi aracı kiralayacak.

MTA Genel Müdürlüğü, ihtiyacı olan hizmet alımı için ihale düzenleyeceğini duyurdu. İhale kapsamında Türkiye genelinde çeşitli işlerde kullanılmak üzere motor hacimleri 1450 cc ve 2000 cc olacak şekilde 75 adet 4x4 binek arazi aracı, motor hacimleri 1800 cc ve 2500 cc olacak şekilde 75 adet 4x4 çift kabin pick-up arazi aracı kiralanacak. Araçlar 2016 model üzeri ve dizel olacak. Yakıt ve sürücü idare tarafından karşılanacak.

İhale, 2 Nisan 2018 tarihinde saat 10:30’da MTA Genel Müdürlüğü toplantı salonlarında yapılacak. İlahe konusun araçların yüzde 10’unun (150 araçtan en az 15 araç) isteklinin kendisine ait olması zorunlu olacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak ve yerli istekliler için yüzde 15 fiyat avantajı uygulanacak.

Yüklenici sözleşmenin imzalanmasından sonra 10 takvim günü içinde işe başlayacak ve 1095 gün içinde tamamlayacak. Tüm taşıtlar işe başlamadan 5 gün içinde MTA merkez kampüsüne evrakları ile teslim edilecek. Oluşturulacak komisyon ile araçların tamamı muayeneden geçmeden işe başlanmayacak. İhaleye konsorsiyum olarak teklif verilemeyecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 50 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü 203 nolu oda) satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler