1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜNDER’den çatı ve cephe sistemleri eğitimi

GÜNDER’den çatı ve cephe sistemleri eğitimi

Enerji Günlüğü – GÜNDER 10-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara’da üç günlük güneş enerjisi çatı ve cephe sistemleri eğitimi düzenleyecek.Güneş...

GÜNDER’den çatı ve cephe sistemleri eğitimi

Enerji Günlüğü – GÜNDER 10-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara’da üç günlük güneş enerjisi çatı ve cephe sistemleri eğitimi düzenleyecek.

Güneş Enerjisi Derneği (GÜNDER) 10-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Ankara’da üç günlük bir güneş enerjisi çatı ve cephe sistemleri eğitim programı gerçekleştirecek.

İlk iki gün Kavaklıdere’deki Holiday Inn otelinde teorik eğitimler verilecek. Eğitimlerde, güneş elektriği yatırımlarına yönelik yasal düzenlemelerden, ürün seçimi ve finansman olanaklarına kadar birçok konu uzmanları tarafından katılımcılara anlatılacak.

Eğitimin üçüncü günü olan 12 Mayıs 2018 tarihinde ELİN A.Ş’nin panel üretim tesisini ve yine bu firma tarafından kurulmuş olan bir santrale teknik gezi düzenlenecek. Gezide yol boyunca mevzuat, imar-proje onayları, çatı, TKDK ve Orköy Projeleri gibi konularda interaktif bir şekilde katılımcıların soruları cevaplanacak.

590 TL + KDV bedelli ve 40 kişilik kontenjan ile sınırlı olan eğitime kayıt olmak için GÜNDER’in internet sayfasından form doldurmak yeterli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler