1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜD enerjide yeni iş modellerine odaklanacak

EÜD enerjide yeni iş modellerine odaklanacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üreticileri Derneği EÜD’ün yeni başkanı Cem Aşık, “Enerji sektörünün önünde yeni alanlar açılmasına ve yeni iş...

EÜD enerjide yeni iş modellerine odaklanacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üreticileri Derneği EÜD’ün yeni başkanı Cem Aşık, “Enerji sektörünün önünde yeni alanlar açılmasına ve yeni iş modelleri geliştirilmesine odaklanacağız” dedi.

Elektrik Üreticileri Derneği (EÜD) 13. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’da, Derneğin 14 yıldır Başkanlığını yürüten Önder Karaduman değişim zamanının geldiğini vurgulayarak Başkanlık görevini devretti ve Genel Kurul tarafından Onursal Başkan ve Danışma Kurulu Başkanı olarak seçildi. Yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaptı ve Enerjisa Üretim CEO Danışmanı Cem Aşık oybirliğiyle EÜD’ün yeni Başkanı olarak seçildi. EÜD Yönetim Kurulu’na giren diğer şirket ve isimler ise şöyle oluştu: 

Murat Kirazlı (Aksa Enerji), Feyyaz Ünal (Batı Enerji), Bilal Tuğrul Kaya (Entek Elektrik), Eren Eren (Eren Enerji), Tamer Çalışır (Gama Enerji), Sırrı Uyanık (İskenderun Enerji), Korkut Öztürkmen (OMV), Adil Tekin (Sanko Enerji), Yavuz Heray (Soyak Enerji) ve Edip Eren (Yıldızlar Enerji.)

EÜD Başkanı Cem Aşık, uzun yıllar boyunca başkanlık görevini üstlenen Önder Karaduman’a ve geçmiş Yönetim Kurulu üyelerine katkılarından ötürü teşekkür ederken şunları söyledi: 

“Elektrik Üreticileri Derneği, Türkiye enerji yatırımları içinde aslan payına sahip oyuncuların ağırlıklı kısmını temsil ediyor ve kuruluşundan bu yana pazarın gelişmesinde öncü bir rol oynuyor. Devraldığımız bu bayrağı daha ileriye taşımak için kamu ve özel tüm kuruluşlarla çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Sorunlara çözüm üretmenin yanında, enerji sektörünün önünde yeni alanlar açılmasına ve yeni iş modelleri geliştirilmesine odaklanacağız” dedi. 

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler