1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Çevre Bakanı’ndan LPG’siz istasyonlar için çözüm sözü!

Çevre Bakanı’ndan LPG’siz istasyonlar için çözüm sözü!

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin akaryakıt istasyonlarının bundan böyle tüm enerji türlerini bünyelerinde bulundurabilmesi...

Çevre Bakanı’ndan LPG’siz istasyonlar için çözüm sözü!

Enerji Günlüğü - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin akaryakıt istasyonlarının bundan böyle tüm enerji türlerini bünyelerinde bulundurabilmesi için ilgili birimlere çalışma yapması konusunda talimat vereceği kaydedildi. 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası EPGİS Başkanı Fesih Aktaş, 2005 yılı ve öncesinde akaryakıt istasyonu olup LPG satış izni alamayan istasyonların sorunlarını Ankara’da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştü. Akaryakıt istasyonları arasında 'LPG satanlar - Akaryakıt satanlar' ayrımının kalkması ve bundan böyle dileyen istasyonun dilediği her ürünü (LPG, LNG, CNG ve elektrik şarj üniteleri) satabilmesi için yeni imar lejant düzenleme talebini Bakan Özhaseki’ye aktaran Aktaş, görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirterek, “Sayın Bakan konunun çok özel olduğunu, akaryakıt istasyonlarının bundan böyle tüm enerji türlerini bünyesinde bulundurabilmesi için ilgili birimlere çalışma yapması konusunda talimat vereceğini belirtti” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler