1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Trump iklim değişikliğini kendi buz heykeliyle görecek

Trump iklim değişikliğini kendi buz heykeliyle görecek

Enerji Günlüğü - Finlandiyalı grup Melting Ice, iklim değişikliğine dikkat çekmek için küresel ısınmanın etkisinin en somut olduğu söylenen...

Trump iklim değişikliğini kendi buz heykeliyle görecek

Enerji Günlüğü - Finlandiyalı grup Melting Ice, iklim değişikliğine dikkat çekmek için küresel ısınmanın etkisinin en somut olduğu söylenen buzulun üzerine ABD Başkanı Donald Trump’ın yüzünü kazıyacak.

Finlandiya merkezli iklim grubu ‘melting ice’, başlattıkları sanat ve sosyal sorumluluk projesi ‘Project Trumpmore’ ile ABD başkanı Donald Trump’ın iklim değişikliği konusundaki tavrının yanlışlığını kanıtlayacak. Project Trumpmore ile Trump’ın yüzü bir buzula kazınacak. 115 metrelik uzunluğa sahip olması hedeflenen buz heykelin erime sürecinde yapılacak ölçümler ile iklim değişikliğinin gerçekliği yansıtılacak.

Proje Başkanı Nicolas Prierto, hala iklim değişikliğinin gerçek olup olmadığını sorgulayan insanların var olduğunu belirterek, bu nedenle herkes için bir anıt inşa etmek istediklerini ve böylece herkesin kendi gözleriyle iklim değişikliğine şahit olabileceğini söyledi.

Trumpmore’un tamamlanması için yarım milyon dolar toplanması hedefleniyor. Projeye destek vermek isteyenler www.projecttrumpmore.com adresinden destek olabilecekler.

Donald Trump sosyal medya üzerinden küresel ısınmanın Çin tarafından ABD ekonomisini rekabetçi olmaktan uzaklaştırmak için ortaya atıldığı yönlü açıklamalar yapıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler