1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. TREDAŞ’tan enerji tasarrufu temalı resim yarışması

TREDAŞ’tan enerji tasarrufu temalı resim yarışması

Enerji Günlüğü – TREDAŞ, çocuklara küçük yaştan itibaren enerji tasarrufu bilincini kazandırmak için resim yarışması düzenledi.Trakya Elektrik...

TREDAŞ’tan enerji tasarrufu temalı resim yarışması

Enerji Günlüğü – TREDAŞ, çocuklara küçük yaştan itibaren enerji tasarrufu bilincini kazandırmak için resim yarışması düzenledi.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından bu yıl ilk kez Aydınlık Bir Şehir, ışıldayan Bir Nesil temasıyla düzenlenen yarışmaya Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencileri katıldı. Yarışma kriterlerine göre değerlendirilen resimlerden 5’i ödüle layık görüldü.

Yarışmaya başvuran eserler, TREDAŞ sorumluluğunda belirlenen jüri ve konunun uzmanları tarafından değerlendirildi. Yarışmanın birinciliğini Edirne Abalar İlkokulu’ndan Hamit Öztürk Kazandı. Özel Tekirdağ Mektebim İlkokulu’ndan Melek İnci İpek ikinci, Tekirdağ Cafer Tayyar İlkokulu’ndan Balım Kıyar üçüncü, Kırklareli Kocasinan İlkokulu’ndan Hasan Aydıncı dördüncü ve Edirne Abalar İlkokulu’ndan Beliz Kapancı beşinci oldu. Dereceye giren çocuklara bisiklet ve scooter hediye edilecek.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, sürdürülebilir bir dünya için her geçen gün enerjinin verimli kullanılmasına ihtiyacın arttığını belirterek, “Projeyle çocuklarda enerji tasarrufu konusunda farkındalık ve bilinç oluşturmak istiyoruz. Erken yaşlarda yapılan farkındalık çalışmaları enerji tasarrufunda ülkemiz adına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler