1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerji tasarrufu çocuklara tiyatro ile anlatıldı

Enerji tasarrufu çocuklara tiyatro ile anlatıldı

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik sponsorluğunda 6 ilde düzenlenen 11 farklı tiyatro gösterisini 2 bin 800 öğrenci izledi.Enerji ve Tabii Kaynaklar...

Enerji tasarrufu çocuklara tiyatro ile anlatıldı

Enerji Günlüğü – Dicle Elektrik sponsorluğunda 6 ilde düzenlenen 11 farklı tiyatro gösterisini 2 bin 800 öğrenci izledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Enerji Verimliliği Derneği tarafından hayata geçirilen ve bugüne dek Türkiye genelinde 25 binden fazla öğrenciyle buluşan Enerji Çocuk Naz ve Arkadaşları gösterisi Dicle Elektrik sponsorluğunda sahnelendi. Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 5 günde gerçekleştirilen 11 ayrı gösteriyi 2 bin 800 öğrenci izledi.

Enerjinin verimli kullanılmasının ülkenin ve ekonominin geleceğine önemli katkılarda bulunacağını belirten Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel şöyle konuştu, “Çocuklarımızın enerjiyi bilinçli tüketme konusunda erken yaşlarda eğitilmesi hem gelecek nesillerin daha bilinçli yaşamasının yolunu açıyor hem de çocuklar anne-babaları üzerinde önemli bir denetim vazifesi görüyor. Enerjinin bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak için bölge halkına verimliliğin ve tasarrufun önemini her fırsatta anlatmaya çalışıyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler