1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Bolu’da jeotermal kaynak aranacak

Bolu’da jeotermal kaynak aranacak

Enerji Günlüğü - Bolu’da 3 ayrı sahada jeotermal kaynak 2 ayrı sahada da doğal mineralli su aranacak.Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu’da 3...

Bolu’da jeotermal kaynak aranacak

Enerji Günlüğü - Bolu’da 3 ayrı sahada jeotermal kaynak 2 ayrı sahada da doğal mineralli su aranacak.

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu’da 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ve 2 doğal mineralli su arama ruhsat sahasının açık arttırma usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

Buna göre, Bolu İli, Merkez İlçesi, Elmalık Köyü hudutları içerisindeki 2335,54 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsatlı alan ve Kürkçüler Köyü hudutları içerisindeki 2598,23 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsatlı alanın muhammen bedelleri 75 bin TL olarak belirlenirken geçici teminat bedelleri ise 22 bin 500 TL olarak belirlendi. Mengen İlçesi, Karakaya Köyü hudutları içerisindeki 4800 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsatlı alanın, Mudurnu İlçesi, Avdullar Köyü hudutları içerisindeki 3263,21 hektarlık doğal mineralli Su arama ruhsatlı alan ve Karamurat Köyü hudutları içerisindeki 2648,43 hektarlık doğal mineralli su arama ruhsatlı alanın muhammen bedelleri 1’er milyon TL olurken, geçici teminat bedelleri ise 300’er bin TL oldu.

İhaleler, 12.06.2018 tarihinde saat 14:00’da Bolu İl Encümeni toplantı salonunda yapılacak. İhale dokümanı mesai saatleri içerisinde Bolu İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğünde görülebileceği gibi bin TL karşılığında yine aynı yerden temin edilebilecek. İstekliler istenen belgeleri ihale günü en son saat 13.30’a kadar dilekçe ile birlikte İl Özel İdaresi Encümen Müdürlüğüne verebilecek. İstekliler tekliflerini sözlü olarak vermek üzere belirtilen gün ve saatte komisyon huzurunda hazır bulunacak.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler