1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. İsrailli Enlight Avrupa’da 300 MW’lık RES almayı planlıyor

İsrailli Enlight Avrupa’da 300 MW’lık RES almayı planlıyor

Enerji Günlüğü - İsrailli Enlight Yenilenebilir Enerji şirketi, Batı Avrupa'da bulunan 300MW kapasiteli bir rüzgar santralini satın almak için görüşmeler...

İsrailli Enlight Avrupa’da 300 MW’lık RES almayı planlıyor

Enerji Günlüğü - İsrailli Enlight Yenilenebilir Enerji şirketi, Batı Avrupa'da bulunan 300MW kapasiteli bir rüzgar santralini satın almak için görüşmeler yürütüyor.

 İsrailli yenilenebilir enerji şirketi Enlight Yenilenebilir Enerji, Batı Avrupa'da bulunan 300MW kapasiteli bir rüzgar santralini satın almak için görüşmeler yürüttüğünü ancak bu satın almanın henüz kesinleşmediğini duyurdu.

Santral ve santrali alacağı şirket hakkında bilgi vermeyen Enlight, santrali satın alma maliyetinin 320 ila 350 milyon euro arasında olacağını tahmin ettiğini açıkladı. Enlight ayrıca kurulumunun sona yaklaştığını belirttiği rüzgar santralini satın alabilmek için bir finansal ortak bulmayı umduğunu da kaydetti. 

Enlight, anlaşmanın sonuçlanmasının kesin olmadığını, işlemlerin henüz tamamlanmadığını ve satın alma işleminin belirsiz bazı koşullara bağlı olduğunu da belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler