1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Turcas Petrol A.Ş.’de yeni atama

Turcas Petrol A.Ş.’de yeni atama

Enerji Günlüğü - Turcas Petrol A.Ş.’de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Mustafa Ergen getirildi.Turcas Petrol A.Ş.’de Bağımsız Yönetim...

Turcas Petrol A.Ş.’de yeni atama

Enerji Günlüğü - Turcas Petrol A.Ş.’de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Mustafa Ergen getirildi.

Turcas Petrol A.Ş.’de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Sami’nin 21.06.2018 tarihinde görevinden ayrılacak olmasıyla birlikte bu göreve Mustafa Ergen getirildi.

Turcas Petrol A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Şirketimizde halihazırda Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Sn. Mehmet Sami'nin 21.06.2018 tarihi itibariyle Şirketimiz Yönetim Kurulu'ndan ayrılacak olması nedeniyle söz konusu Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden atama yapılması ihtiyacı doğmuştur. Bu kapsamda, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği hükümleri doğrultusunda Kurumsal Yönetim Komitesi'nin 29.05.2018 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda oluşturulan Aday Gösterme Komitesi Raporu, Yönetim Kurulumuzca incelenmiş ve ekte özgeçmişi ve bağımsızlık beyanı bulunan Sn. Mustafa Ergen'in 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının icrasına kadar Bağımsız Üye olarak Yönetim Kurulu'na atanmasına ve ilgili atamanın 21 Haziran 2018 tarihinde yapılacak 2017 yılı Olağan Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına karar verilmiştir.”

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler