1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. ING Bank TEMA ile turuncu orman oluşturacak

ING Bank TEMA ile turuncu orman oluşturacak

Enerji Günlüğü - ING Bank, TEMA ile yaptığı işbirliği ile Denizli Sundurlu’da Turuncu Orman adıyla bir hatıra ormanı hayata geçirecek.TEMA ile...

ING Bank TEMA ile turuncu orman oluşturacak

Enerji Günlüğü - ING Bank, TEMA ile yaptığı işbirliği ile Denizli Sundurlu’da Turuncu Orman adıyla bir hatıra ormanı hayata geçirecek.

TEMA ile yapılan işbirliği çerçevesinde ofislerdeki kağıt tüketimini azalmayı hedefleyen ve müşterilerini e-ekstreye yönlendirmeyi hedefleyen ING Bank buradan yarattığı tasarrufu Turuncu Orman’da ağaca dönüştürecek. Yapılan iş birliği kapsamında yıl sonuna kadar 10 milyon çıktı azaltımı yapılması planlanıyor.

ÇEVRESEL AYAK İZİMİZİ MİNİMUMDA TUTUYORUZ

ING Grubu’nun, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde çevresel duyarlılığa öncelik verdiğini belirten ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, aynı duyarlılığın Türkiye için de geçerli olduğunu vurguladı. Abay, “ING Bank olarak, işimizi sosyal ve çevresel sürdürülebilirlik çerçevesinde yürütmeyi taahhüt eden bir bankayız ve çevreyi korumak bu taahhüdümüzün önemli bir parçası” diyerek, sözlerine şöyle devam etti, “Bu kapsamda kendi işimizde çevresel ayak izimizi minimumda tutarken, bankacılığın dönüştürücü rolü sayesinde müşterilerimizin de sürdürülebilir iş modellerine geçişlerine katkıda bulunuyoruz. Bugün ING Grubu sürdürülebilirlik alanında dünyada öncü bankaların en başında yer alıyor. Biz de bu ailenin bir parçası olarak Türkiye’de önemli adımlar atıyoruz. TEMA iş birliğinde oluşturacağımız Turuncu Orman’ı da bu adımlardan biri olarak görüyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler