1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK çelik malzeme alacak

TTK çelik malzeme alacak

Enerji Günlüğü - TTK, çeşitli boyutlarda 71 kalem çelik malzeme alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), çeşitli boyutlarda 71 kalem çelik malzeme...

TTK çelik malzeme alacak

Enerji Günlüğü - TTK, çeşitli boyutlarda 71 kalem çelik malzeme alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), çeşitli boyutlarda 71 kalem çelik malzeme alacağını duyurdu.

İhale, 09.07.2018 tarihinde saat 15:00’da TTK Satınalma Dairesi Başkanlığında yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı fiyat en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. Tekliflerin eşit olması durumunda sırası ile istekli tarafından sunulan iş deneyimini gösteren belgelerdeki belgeler tutarına göre ve erken teslim süresi esas alınacak. İstekliler tekliflerini Türk Lirası olarak verecekler.  İhaleye, idari şartnamedeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli istekliler katılabilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı ve TTK Ankara Misafirhanesinden ücretsiz görülebileceği gibi yine aynı adreslerden 150 TL karşılığında temin edilebilecek. Teklifler en geç 09.07.2018 Pazartesi Saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İstekliler teklif edilen bedelin yüzde 3’den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri oranda geçici teminat verecekler. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren en az 120 takvim günü olacak. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecekler. Yerli malı teklif eden yerli istekliye yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler