1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. CW Enerji'den sokak hayvanlarına GES'li çözüm

CW Enerji'den sokak hayvanlarına GES'li çözüm

Enerji Günlüğü - CW Enerji, SOHAYKO bakımevinin elektrik enerjisi ihtiyacını karşılaması için çatısına güneş paneli kurdu.  CW Enerji,...

CW Enerji'den sokak hayvanlarına GES'li çözüm

Enerji Günlüğü - CW Enerji, SOHAYKO bakımevinin elektrik enerjisi ihtiyacını karşılaması için çatısına güneş paneli kurdu.  

CW Enerji, Sokak Hayvanları Koruma Derneği'nin (SOHAYKO) İstanbul Şile'de bulunan bakımevinin elektrik ihtiyacının karşılanması için çatısına güneş paneli kurdu. Bakımevinde tedavisi süren 120 yaralı sokak hayvanının su, temizlik, aydınlatma, kamera sistemleri ve genel ihtiyaçlarında kullanabilmeleri için gündüz güneşten akşam ise güneş enerjisi ile doldurulan akülerden elde edilen enerji ile 24 saat kesintisiz elektrik enerjisi sağlanıyor.  

Konu hakkında görüşlerine yer verilen CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, "Sokakta kalan ve yardıma muhtaç hayvanlara yardım etmenin ötesinde toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayarak bu projeye dahil olduk. Umarız başarılı olur, örnek teşkil ederiz ve en az insanlar kadar yaşamaya hakkı olan sokak hayvanlarımıza uzanan yardım elleri giderek artar" dedi. 

PROJEDE 8 ADET GÜNEŞ PANELİ KULLANILDI

Projeyle iligli konuşan CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz, "8 adet güneş panelinden gündüz elde ettikleri ihtiyaç fazlası enerjiyi depolayarak akşam saatlerinde de kesinti yaşamadan depoladıkları enerjiyi kullanabilmeleri için 1 adet solar power pack kurulumu gerçekleştirdik" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler