1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EÜD yeni bakana görüşlerini iletti

EÜD yeni bakana görüşlerini iletti

Enerji Günlüğü - EÜD Yönetimi yeni Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek, maliyet bazlı fiyatlandırma modelinin uygulanması yönündeki beklentilerini...

EÜD yeni bakana görüşlerini iletti

Enerji Günlüğü - EÜD Yönetimi yeni Enerji Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret ederek, maliyet bazlı fiyatlandırma modelinin uygulanması yönündeki beklentilerini iletti.

Elektrik Üreticileri Derneği (EÜD) Başkanı Cem Aşık ve Yönetim Kurulu Üyeleri 16.07.2018 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti. Heyet, elektrik ve doğalgaz piyasalarında öngörülebilirliğin önemine işaret ederek, maliyet bazlı fiyatlandırma modelinin uygulanması yönündeki beklentilerini iletti. 

EÜD Yönetimi sektörde tam rekabetçi ve serbest bir piyasa yapısının oluşması için çalışmaya devam etmenin yanı sıra, yeni teknolojilerin yaygınlaştırılması ve mevzuatın geliştirilmesi konusunda da tüm kaynak ve bilgi birikimleriyle destek vereceklerini dile getirdiler.  

EÜD’ün önümüzdeki döneme ilişkin plan ve projelerini memnuniyetle karşılayan Bakan Dönmez ise EÜD’ün sektördeki en köklü ve kapsayıcı sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. Sektörün sorunlarını birlikte değerlendirerek ortak çözümler geliştirmenin önemine işaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler