1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Silivri gaz depolama tesislerini TSE Petrofac JV genişletecek

Silivri gaz depolama tesislerini TSE Petrofac JV genişletecek

Enerji Günlüğü - Silivri’deki Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tesisi’nde kapasite artışı (Faz III) çalışmalarını petrol sektörü hizmet şirketi...

Silivri gaz depolama tesislerini TSE Petrofac JV genişletecek

Enerji Günlüğü - Silivri’deki Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tesisi’nde kapasite artışı (Faz III) çalışmalarını petrol sektörü hizmet şirketi İngiliz Petrofac’ın TSE ile oluşturduğu ortaklık TSE Petrofac JV şirketi yürütecek.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), Silivri’deki Kuzey Marmara Doğalgaz Depolama Tesisi’nde kapasite artışı (Faz III) için petrol sektörü hizmet şirketi İngiliz Petrofac’ın TSE ile oluşturduğu ortaklık TSE Petrofac JV ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladı.

Botaş, Silivri'de 2007 yılından bu yana faaliyette olan Kuzey Marmara gaz depolama tesisinin çalışma kapasitesini 4,6 milyar metreküpe çıkarmak istiyor. TSE Petrofac ortaklığı bu projenin yönetim ve gözetim alanlarından sorumlu olacak. Bunlar, devreye alma faaliyetleri ile birlikte detaylı tasarım, mühendislik, tedarik, inşaat, sondaj ve hizmet dışı bırakmayı içeriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler