1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Iğdır OSB elektrik şebekesi yaptıracak

Iğdır OSB elektrik şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü – Iğdır Organize Sanayi Bölgesi II etap alanına ait, YG-AG elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek.Iğdır Organize Sanayi Bölgesi...

Iğdır OSB elektrik şebekesi yaptıracak

Enerji Günlüğü – Iğdır Organize Sanayi Bölgesi II etap alanına ait, YG-AG elektrik şebekesi yapım işi ihale edilecek.

Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nın bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı ilanlara göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın kredi desteği ile yapılacak olan Iğdır Organize Sanayi Bölgesi II etap alanına ait, YG-AG elektrik şebekesi yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 15/12/2015 tarihine kadar tamamlanacak olan iş için keşif bedeli 2.170.000 TL, geçici teminat ise 151.900 TL olarak belirlendi.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 16/09/2015 Saat 10:00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 1541. Kat 159 nolu Toplantı Salonu Çankaya - Ankara adresinde yapılacak.

İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 1541. Kat 155 nolu odasında veya Iğdır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının Ticaret ve Sanayi Odası Binası 4. Kat IĞDIR adreslerinde görülebilecek veya 350 TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yeni Hizmet Binası Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151. Cad. No: 154 1. Kat 155 nolu odasından satın alınabilecek.

İsteklilerin gerçek veya tüzel kişi olması zorunlu. Ortak Girişim (iş ortaklığı veya konsorsiyum) kabul edilmeyecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler