1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi yardımcı doçenti alacak

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü için yardımcı doçent...

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü için yardımcı doçent alınacak.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim üyesi alım ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü için Üretim ve Rezervuar anabilim dalında bir adet ikinci dereceden yardımcı doçent isdihdam edecek.

Başvuracak adayların İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olduğunu belgelendirmeleri ve Polimer Mühendisliği alanında doktora yapmış olmaları ve Nano akışkanlar veya Nano sürfaktantlar üzerinde çalışmış olmaları gerekiyor.

Adaylar, dilekçelerine başvurdukları Fakülteyi ve Anabilim Dalını ve İlan numarasını ve sınava gireceği yabancı dilini belirterek ekinde özgeçmiş, noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yükseklisans, doktora, nüfus cüzdan fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosya ve 4 adet CD’yi ekleyerek İlgili Birimlere şahsen başvuru yapacaklar.

İlan tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvuru yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler