1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Karabük`te elektrik doçentleri aranıyor

Karabük`te elektrik doçentleri aranıyor

Enerji Günlüğü - Karabük Üniversitesi mekatronik, enerji sistemleri, elektrik makinaları ve endüstriyel tasarım bölümlerine doçentler alacak.Karabük...

Karabük`te elektrik doçentleri aranıyor

Enerji Günlüğü - Karabük Üniversitesi mekatronik, enerji sistemleri, elektrik makinaları ve endüstriyel tasarım bölümlerine doçentler alacak.

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitenin Mühendislik ve Teknoloji fakültelerinde daimi kadrolara atanmak üzere öğretim üyeleri alınacağını duyurdu.

Duyuruya göre, Mühendislik Fakültesi Elektrik Makinaları Bölümü'ne alınacak doçent adaylarında, doçentliğini bu alanda almış olma şartı aranıyor.

Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü'ne alınacak doçent adaylarının; güneş pilleri ve foto algılayıcılar konusunda çalışmalar yapmış olması gerekiyor.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nde görevlendirilecek doçent adaylarının ise kristal yapı analizleri konusunda çalışmaları bulunması isteniyor.

Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü'ne başvuracak adayların ise dozentliğini tasarım konstrüksiyon alanında almış olması şartı var.

İsteklilerin, 15 gün içinde Karabük Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı'na dilekçe ekinde diploma veya öğrenim durumunu gösterir belge ile başvurmaları gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler