1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Karaburun Santrali ÇED Raporu halkın görüşünde

Karaburun Santrali ÇED Raporu halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Çanakkale'de bulunan Karaburun Termik Santrali Kapasite Artışı (1.126,9 MWt) ve Teknoloji Değişikliği projesiÇED Raporu halkın görüşüne...

Karaburun Santrali ÇED Raporu halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - Çanakkale'de bulunan Karaburun Termik Santrali Kapasite Artışı (1.126,9 MWt) ve Teknoloji Değişikliği projesiÇED Raporu halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada, Sarıkaya Karaburun Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından Çanakkale'nin Biga ilçesinde bulunan Karaburun Termik Santrali Kapasite Artışı (1.126,9 MWt) ve Teknoloji Değişikliği projesi ile ilgili olarak hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu'nun 10 gün süreyle halkın görüşüne açıldığı belirtildi.

Açıklamada, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonunca yeterli bulunup, nihai kabulü yapılan Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu'nunhalkın görüş ve önerilerini almak üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde ve Bakanlıkta on(10) gün görüşe açıldığı ifade edildi.

Görüş ve öneriler bu süreç içerisinde Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler