1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kocaoğlan HES`te Halkın Katılımı 13 Şubat`ta

Kocaoğlan HES`te Halkın Katılımı 13 Şubat`ta

Enerji Günlüğü - Antalya'nın Alanya ilçesi sınırları içinde kurulacak Kocaoğlan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için çevresel etki değerlendirme...

Kocaoğlan HES`te Halkın Katılımı 13 Şubat`ta

Enerji Günlüğü - Antalya'nın Alanya ilçesi sınırları içinde kurulacak Kocaoğlan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için çevresel etki değerlendirme (ÇED) süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Antalya ili Alanya ilçesi sınırları içerisinde SAPA Yenilenebilir Enerji Üretim Sanayi Ticaret AŞ tarafından kurulması planlanan Kocaoğlan Regülatörü ve HES ile ilgili çevresel etki değerlendirme sürecinin başladığını duyurdu.

Sözkonusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 13 Şubat 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ANTALYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler