1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Köroğlu HES-Ardahan enerji hattı için ÇED toplantısı

Köroğlu HES-Ardahan enerji hattı için ÇED toplantısı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ tarafından Ardahan ilinde yapılması hedeflenen Köroğlu HES TM-Ardahan II TM enerji iletim hattı için 12 Şubat 2014’de Halkın...

Köroğlu HES-Ardahan enerji hattı için ÇED toplantısı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ tarafından Ardahan ilinde yapılması hedeflenen Köroğlu HES TM-Ardahan II TM enerji iletim hattı için 12 Şubat 2014’de Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak.

Ardahan ili Merkez, Çıldır ve Hanak ilçeleri sınırları içerisinde yapılması hedeflenen Köroğlu HES TM-Ardahan II TM enerji iletim hattı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başladı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 12/02/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ARDAHAN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler