1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Maden sahaları ihale edilecek

Maden sahaları ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Tampon bölge olarak ayrılan ve küçük alan olarak belirlenen toplam 15 maden sahası ihale edilecek.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

Maden sahaları ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Tampon bölge olarak ayrılan ve küçük alan olarak belirlenen toplam 15 maden sahası ihale edilecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü maden ihale ilanlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, ruhsat sahaları arasında tampon bölge olarak ayrılan 13 adet saha ve madencilik yapılamayacak kadar küçük 2 adet saha 13/08/2014 tarihinde ilan edilerek 14/10/2014 tarihinde saat 10:00 da ihale edilecek.

Tampon bölge olarak ayrılan ve küçük alan olarak belirlenen alanların ili, erişim numarası, maden grubu, koordinat dökümleri, alanı, ihale tarihi ve saati ile ihaleye katılabilecek ihalelik alan, mücavirindeki ruhsat sahiplerinin isimlerini içeren listeler, Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nde ve Genel Müdürlük internet sayfasında en az iki ay süre ile ilan edilecek.

Bu sahalar için yapılacak başvurular, sahanın ihalesinin yapılacağı tarihte ve saat 09:30 - 10:00 arasında Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Konferans Salonunda İhale Komisyonuna doğrudan yapılacak.

Başvurular Maden İşleri Genel Müdürlüğünce değerlendirildikten sonra ihaleyi kazanan müracaatçının kendisine tanınan kanuni süre içerisinde İhale bedelini, işletme ruhsat talep harcını ve güncel teminatını yatırarak makbuz aslını bir dilekçe ekinde aynı süre içerisinde İhale koordinatörlüğüne elden teslim etmeleri gerekecek.

İhale şartnamesi Vakıfbank Ankara Bahçelievler şubesindeki TR030001500158007287989352 nolu hesaba, 300,00 TL yatırılarak makbuzun 2 nci nüshası Maden İşleri Genel Müdürlüğü İhale Koordinatörlüğü’ne teslim edilerek satın alınabilecek.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler