1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak

MTA karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Çanakkale'de 40 ayrı noktada 120 günlüğüne karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak.Maden Tetkik...

MTA karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü Çanakkale'de 40 ayrı noktada 120 günlüğüne karotlu jeoteknik sondaj hizmeti alacak.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü'nün ilanına göre, Çanakkale'nin Çan ilçesinde 40 farklı lokasyonda 3.000 metre ±%20 karotlu jeoteknik sondajı ve sondajlarda 40±5 adet örselenmemiş örnek alımı, 25±5 adet standart penetrasyon test işi hizmet almımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyecek.

Yüklenici, sözleşmenin imzalanmasına müteakip işe başlama talimatı tebliğinden itibaren 15 (onbeş) takvim günü içerisinde hidrolik sistemli ve wire-line çalışan 2 (iki) adet sondaj makinası ile işyeri teslimi yapılarak işe başlayacak.

İhale, 24/07/2015 tarihinde saat 10:30'da MTA Genel Müdürlüğü İhsan KETİN Toplantı Salonunda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi,aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50,00 Türk Lirası karşılığı aynı adresten (MTA Genel Müdürlüğü Makine İkmal Dairesi Başkanlığı Alım Satım Şube Müdürlüğü (213 Nolu Oda) Çankaya/ANKARA) satın alınabilecek.

Bu ihalede işin tamamı için teklif verilecek ve Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler