1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Nermin Akpınar, Aksa`dan ayrıldı

Nermin Akpınar, Aksa`dan ayrıldı

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji Enerji Ticaret Direktörü Nermin Akpınar, şirketle yollarını ayırdı.Aksa Enerji Enerji Ticaret Direktörlüğü görevini...

Nermin Akpınar, Aksa`dan ayrıldı

Enerji Günlüğü - Aksa Enerji Enerji Ticaret Direktörü Nermin Akpınar, şirketle yollarını ayırdı.

Aksa Enerji Enerji Ticaret Direktörlüğü görevini yürüten Nermin Akpınar, yaklaşık 8 yıldır çalıştığı Aksa Enerji ile yollarını ayırdı.

1990-1995 yılları arasında Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik&Elektronik Mühendisliği (İng) bölümünü bitiren Nermin Akpınar, mezuniyetinden sonra 3 yıl boyunca KKTC'nin en büyük split ve merkezi sistem klimalar üzerine çalışan şirketi Asel Eng.'de Teknik Müdürlük yaptı.

Nermin Akpınar, Kıbrıs'tan sonra İstanbul'a gelerek yüzde 80 Amerikan ortaklı Edison Mission Energy şirketinde Enerji ve Isı Satış Koordinatörlüğü görevini üstlendi. Akpınar, 180 MW kurulu güce sahip BOT model doğal gaz santralinde 8 yıl süreyle çalıştıktan sonra Aksa Enerji şirketine geçti.

2007 yılında göreve başladığı Aksa'da Enerji Ticaret Departmanını kuran Nermin Akpınar, 2010 yılında şirketin son tüketiciye ulaşma kararıyla birlikte, Aksa Grubu bünyesindeki jeneratör ve diğer bayi kanallarına eğitimler vererek Elektrik Parekende Satış Departmanı'nı oluşturdu.

Halen 2066 MW kurulu güce sahip Aksa Enerji'nin enerji ticareti faaliyetlerini yürüten Nermin Akpınar, 2014 Ekim ayı itibariyle Aksa'daki görevinden ayrıldı. Ankara doğumlu Akpınar, evli ve iki çocuk annesi.

Önceki ve Sonraki Haberler