1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. ODTÜ güneş enerjisi sektörünü buluşturacak

ODTÜ güneş enerjisi sektörünü buluşturacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ GÜNAM, 27-29 Nisan tarihlerinde “Türk Güneş Elektriği Konferans ve Sergisi” SolarTR-3 düzenleyecek.Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden...

ODTÜ güneş enerjisi sektörünü buluşturacak

Enerji Günlüğü - ODTÜ GÜNAM, 27-29 Nisan tarihlerinde “Türk Güneş Elektriği Konferans ve Sergisi” SolarTR-3 düzenleyecek.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nden (ODTÜ) yapılan yazılı açıklamaya göre, ODTÜ Güneş Enerjisi Araştırma ve Uygulamaları Merkezi (GÜNAM) tarafından, 27-29 Nisan tarihlerinde “Türk Güneş Elektriği Konferans ve Sergisi” SolarTR-3 düzenlenecek.

Ankara'da düzenlenecek SolarTR-3 konferansına Türkiye'nin yanında ABD ve Avrupa’dan akademisyen ve profesyonel kuruluşların katılması bekleniyor. Konferans aynı zamanda güneş enerjisine dair yeni teknoloji ve uygulamaların tartışılacağı platform olacak.

Açıklamada, SolarTR-3 konferansının, Türkiye’nin güneş enerjisi alanında en etkin bilimsel ve teknik konferansı olma özelliğini koruduğu belirtildi. Güneş enerjisine dair sektörün gelişimini değerlendirecek sunumların gerçekleştirileceği konferansta, Türkiye’de Fotovoltaik Endüstrisine katkıda bulunan firmalar da yer alacak.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler